Binecuvântare sau blestem

Vladimir Pustan | Mai are blestemul putere asupra noastră? | Probleme discutabile | 10 mai 2015

Binecuvântare sau blestem – Conferința Punctul Zero. Sesiunea 1

Binecuvântare sau blestem – Conferința Punctul Zero. Sesiunea 4

Emisiunea De la blestem la binecuvântare – cu Fănel Şerban şi Claudiu Lăpădat

Înregistrarea (needitată) a emisiunii „De la blestem la binecuvântare” – cu păstorii Fănel Șerban și Claudiu Lăpădat – difuzată în direct pe Alfa Omega TV pe 25 octombrie 2012, ora 21.

Emisiunea a tratat subiectul blestemelor, despre modul în care putem fi liberi de ele pentru a trăi în binecuvântarea lui Dumnezeu. S-a vorbit despre puterea cuvintelor rostite peste viața noastră, despre blesteme generaționale, obiceiuri românești cu impact negativ. „Vom cunoaște Adevărul și Adevărul ne va face liberi.”

Nu există o rețetă, însă Dumnezeu are principii clare în Scriptură, enunțate în numeroase locuri din Biblie, însă sintetizate în Deuteronom 28, în care Dumnezeu pune în fața poporului ales binecuvântarea și blestemul pentru a alege.

Fănel Şerban poate fi contactat la adresa de e-mail fanel.serban@punctulzero.com sau la Biserica Punctul Zero, aflată pe Str. Alexandru Ioan Cuza nr. 6 din Braşov, unde este Pastor senior. Pentru mai multe informaţii despre Fănel Şerban, clic pe https://www.punctulzero.com/despre-noi/pastori/.

Fănel Șerban – Blestemul ca efect al neascultării: sunt enumerate câteva din cauze: nerespectarea unor principii biblice, zeciuiala, necinstirea părinților, neonorarea liderilor. Deuteronom 27, 28 (principiul binecuvântarii și al blestemului)

Dan Bercian, Radio UnisonPăcat generaţional şi stăpâniri demonice

Corneliu Marcu – Binecuvântare sau blestem

Iosif Anca – Binecuvântaţi şi nu blestemaţi

Marius Stroia  – Binecuvântări şi blesteme

Titus Colţea – Binecuvântări şi blesteme (1-10)

Ioan Ciobotă & Pastorul Claudiu Lăpădat – Puterea cuvintelor – Colectiv (Radio Vocea Evangheliei Timișoara, 04.11.2015)

Ioan Ciobota & Pastorul Claudiu Lapadat – Puterea cuvintelor – Colectiv – Demisie Victor Ponta by Eliberare De Satanism on Mixcloud

Titus Colțea – Binecuvântări și blesteme. Cauzele blestemelor. Figurile autoritative din viață (fragment). Pentru a downloada, clic aici, Media Menu, Download Audio.

Teodor Ciuciui – Binecuvântare sau blestem

Teodor Ciuciui – Binecuvantare sau blestem by Eliberare De Satanism on Mixcloud

4 comments

 1. TURCU dumitru says:

  Îmi este frică să nu merg în iad şi să am sfârşitul cu cel rău, sunt conştient că am o şansă să merg în rai cât sunt în viaţă.

 2. Mie îmi este frică de ceea ce visez eu şi copilul meu în vârstă de 7 anişori. Visăm urât, şi la fel se întâmplă de multe ori şi de mulţi ani. Am impresia de multe ori că e cineva în casa mea şi mă urmăreşte. Simt o prezenţă pe care nu o doresc, şi care cred că îmi poate face rău. la fel se întâmplă şi cu surorile mele. Dar de la mine a început prima oară, şi mă simt vinovată într-un fel. Vă rog dacă se poate să mă ajutaţi.

  • ion ion says:

   Nu mai mânca gras seara. Mănâncă puţin şi nu mai visezi urât. Nu există bau bau. L-am căutat toată viaţa. Nu l-am găsit. Cu uşa încuiată în casă la tine, nu există nimeni. Nu vă mai fie frică. Controlaţi-vă tensiunea, activitatea cardiacă (fibrilaţii, dat fiind senzaţia de frică nejustificată), tiroida. Dar cel mai simplu este aşa – uită-te în casă, dacă nu este nimeni, relaxează-te. Chiar nu este nimeni!

  • Marius says:

   Caută-l pe Dumnezeu! El are putere asupra demonilor! Ia și citește Biblia! Biblia ne luminează și îndepărtează întunericul! începe cu Evanghelia după Matei! Și începeți să spuneți rugăciuni! Dacă îți este greu să spui rugăciuni din inimă, începe cu Tatăl nostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published.