Saul Ion Etves – Eliberat de blesteme şi vrăjitorii prin Isus Hristos!

Dan Bercian – Saul Ion Etves 01 (Radio Unison)

Pentru a downloada, clic aici.

Dan Bercian – 1. Saul Ion Etves (eliberat de blesteme si vrajitorii) by Eliberare De Satanism on Mixcloud

Dan Bercian – Saul Ion Etves 02 (Radio Unison)

Pentru a downloada, clic aici.

Dan Bercian – 2. Saul Ion Etves (eliberat de blesteme si vrajitorii) by Eliberare De Satanism on Mixcloud

5 comments

 1. Ionel says:

  O mărturie impresionantă, foarte tare, dar în acelaşi timp de groază pentru oamenii obişnuiţi, care nu ştiu nimic din această lupta spirituală. E bună s-o audă toţi, şi creştini şi necreştini.

 2. ovidiu says:

  Multe lucruri sunt reale, dar există și dubii. Cum a plecat din spital pur și simplu? Cum a supraviețuit cu tăieturi adânci din care curgea sângele? O noapte și o zi? Cred că înțelegeți întrebările.

  • Admin says:

   De ieșit din spitalele din România se iese pur și simplu. Chiar eu am un unchi care, bătrân fiind, a ieșit din spital în pijama, imediat după operație, și s-a dus acasă fără să observe nimeni, iar asta dintr-un spital ultramodern din al doilea oraș ca mărime al țării. La celelalte întrebări pot spune doar că nu sunt lucruri imposibile.

 3. ovidiu says:

  Va multumesc pt raspuns.Apreciez f mult ce incercati sa faceti, am dat de site doar de cateva zile.
  Am ascultat cu sotia marturia aceasta, dar in acel punct amandoi am avut aceiasi reactie.Descrisa mai sus.Desigur abia apoi auzind pe Tibor Modovan, de care am auzit deja si respactandu-l pe Dan Bercian am trecut peste.Nu strica dc se aduceau mai multe argumente credibile.De ex daca Dan Bercian a vazut cicatricile era suficient.Altfel pe net exista f multe marturii SF.Un pocait -nu zic religia lui- pretinde ca a slabit intr-un minut zeci de kg.Oricine, mai ales crestin stie ca nu se poate lua dupa basme.
  Sunt de acord ca totul e posibil la Dzeu.
  Dar dincolo de anumite scapari, v-ati angajat la ceva de care crestinii fug.Ma voi ruga si eu pentru voi.

  • Admin says:

   Nu m-am gândit să pun la îndoială existența cicatricelor, dar Dan Bercian poate fi întrebat despre aceasta prin e-mail sau telefonic la adresa sau numărul de telefon afișate pe pagina de contact a site-ului http://www.radiounison.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *